tiistai 18. helmikuuta 2014

Helsinki-Lontoo-Sao Paulo

Anteeksipyyntöni, että päivittely ennen reissuun lähtöä taisi jäädä. Oli niin kova kiire kotikonnuilla, etten edes matkaa tai blogia ehtinyt miettimään. Siispä... iso kiitos Hämeenlinnan ihmisille. Kivat kaksi viikkoa Hämeessä ovat takana; oli juhlimista, shoppailua, perussekoilua, olympialaisten seuraamista aamusta iltaan, sukulaisia, uusia tuttavuuksia, kahvikavereita ja kaikkea näiden väliltä!
 
 
Aikansa kaikkea.. maanantaina pommiin nukkumisen (yllätys) ja pikapakkaamisen (yllätys) jälkeen kellon lyödessä 17:10 tuli aika vaihtaa maisemaa, kun lento Helsingistä Heathrow'n kautta Sao Pauloon lähti ajallaan neiti Koponen turvallisesti kyydissään.
 
 
(Sattui muistikortilla olemaan muutama kuva kotoa, niin ajattelin päräyttää yhden tähän ihan vain vertailun vuoksi)
Sirkasta
Sorocabaan
 
 
Neljän ja puolen tunnin liikenneruuhkista selviytymisen jälkeen Sao Paulosta vihdoin perillä. Nyt siis edessä kahden ja puolen kuukauden mittainen vaihto Sorocabassa, Brasiliassa. Otanko sen ennemmin lomana, kouluna vai työnä, en vielä tiedä. Toivottavasti ainakin uutena hienona kokemuksena, joka opettaa sekä mahdollisesti kasvattaa minua (henkisesti) ja matkailunnälkääni entisestään.
 
 
Ainakin näin alkuun voin tehdä pienen yhteenvedon, minä olen niiiiin innoissani!
Kaikki on jännää ja uutta, maisemat ovat upeita, kaupunki ja koti näyttävät valloittavilta, aurinko paistaa ja bonuksena pihassa odottelee uima-allas.. en malta odottaa töiden alkua ja viikonlopun reissua sisämaahan!
 
 
loppuun ensimmäiset huomiot brasilialaisista joita en muka muistanut:
- ei englanninkielentaitoa (olen pulassa)
- ei ajotaitoa (olen samalla tasolla)
 
 
-Sara
 

1 kommentti: