lauantai 1. helmikuuta 2014

toinen kerta toden sanoo

Täällä taas, koitetaan, jos nyt paremmalla onnella jaksaisi aika ajoin keskittyä blogin kirjoitteluun. (Lyhyesti) ja ytimekkäästi minusta; ennakkoluulottomuus, avoimuus, ilo, nauru, ihmiset, ystävät, koirat, uni, pötköttely, urheilu, energia, talvi, lumi, lämpö, villasukat, koti, kahvi, sisustaminen, kynttilät, matkailu, kulttuuri, reggae, rock, musiikki, huuliharppu, juhliminen, festarit, heath ledger ja tunnelmalliset klubit ovat elämäni avainsanoja. 21-vuotias matkailualan opiskelija ja aktiivinen elämäntapaintiaani kirjoittelee arjen sankaruudesta & sattumuksista, matkailusta ja kaikesta mainitsemisen arvoisesta.

Hämeenlinnasta lähtöisin, ja tällä hetkellä Sirkassa, Levillä  majaileva jokapaikanhöylä. Matkailua ensimmäistä vuotta Lapin matkailuopistossa opiskeleva lukion suorittanut, ja omasta mielestään ihan fiksunoloinen tyyppi. Blogia lähdin kirjoittamaan syystä että, parin viikon päästä lähden rinkkani kanssa työssäoppimisjaksoa suorittamaan Sorocabaan, Brasiliaan, ja täällä infoilen elossaolostani ja tekemisistäni. 

Ensimmäisenä pysäkkinä reissulla on kuitenkin Hämeenlinna. Helmikuun puoleenväliin asti pelkkää tuttua ja turvallista. Home sweet home. Kaverit, ystävät, tutut, koirat sekä perheenjäsenet.. voi luoja, että on kiva nähdä kaikkia. En ole ehkä tajunnut kuinka paljon olen heitä salaisesti kaivannutkaan. 


Maailman ihanin koira, Lulu. Ette arvaa kuinka pitkään halasin ja pusuttelin. Kyllä tuota varmaan muutkin halailisi!?

Eniveis, tänään lähdetään porukalla kreibaamaan Hämeenlinnan huikeaan yöelämään ja sen jälkeen tarvitsen varmaan 1½ viikkoa iisiä eloa, että taas jaksan arjen ruutineja, hahaa! 

Päivittelen ennen lähtöä seuraavan kerran. Stay tuned.

 http://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY  

-Sara


1 kommentti:

  1. Yritys on ratkaiseva.
    Halu sanoa on tärkeämpi.
    Kun kaksi yhdistää tullee 1.
    1+1=1
    Jännää matematiikkaa.
    Toivotan onnea! Onnea ja sanoja, se on kaikki mitä tarvitaan. Ja halua sanoa.
    Ja pakollinen
    Hymy.
    =)

    VastaaPoista